Dé digitale Boekenbon

Hét cadeau voor medewerkers en relaties!

U kunt met een digitale Boekenbon zelf de waarde tussen de €5 en €250 bepalen. Vraag bij een minimaal bestelbedrag van €2.500,- vrijblijvend een offerte aan via marketing@boekenbon.nl.

De digitale Boekenbonnen worden in de vorm van unieke codes in een tekstbestand bij u aangeleverd.

Deze codes kunt u per e-mail verspreiden aan klanten, relaties, medewerkers of respondenten. Indien gewenst, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van ons herkenbare HTML format. In dit format is er plaats voor uw eigen persoonlijke tekst.

De digitale Boekenbon is 3 jaar geldig vanaf het moment van uigifte. U kunt er alle boeken en e-boeken mee kopen en hij is te besteden bij ruim 1.500 winkelketens, warenhuizen, individuele boekhandels en webshops. Een eventueel restbedrag van de cadeaukaart kan bij een volgende bestelling worden gebruikt.

Bestel nu de digitale Boekenbon via marketing@boekenbon.nl

De VoorleesExpress is een project waarbij kinderen met een taalachterstand 20 weken lang thuis voorgelezen worden door enthousiaste vrijwilligers. Dit stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, verrijkt de taalomgeving in huis en brengt mensen met elkaar in contact.
Stichting Lezen & Schrijven is in 2004 opgericht om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen. Onder meer via het programma Taal voor het Leven. Hierbij geven vrijwilligers taalles: één op één begeleiding of les aan kleine groepen.